dilluns, 30 d’abril del 2012

Sitges, Sitges…. 5 de Maig 2012

Si nois aquest cop tornem a Sitges per segon cop aquest any el dia 5 de Maig..

El format serà el següent:
  • Sortida a les 7:00 del mati a la plaça.
  • Anirem de tirada sense parades gastronòmiques fins a Sitges.
  • El recorregut també ha tingut alguns canvis, aquest cop passarem per Gelida i anirem cap a l’Ordal.
  • En dirigirem cap a Olivella es a dir no passarem per Olesa de Bonesvalls.
  • Ahhh!!!!  I per aquells que no us agrada la súper trialera de pedres, esteu de sort,  no hi passarem, però atenció no sabem que ens trobarem de camí a Olivella.
  • També m'agradira fer un camí  nou a uns 1,5km  abans de on s’ajunten el camins d’anada i tornada, si us plau estigueu al cas que ja fa tres anys que el vull fer i els que aneu al davant us el passeu cada cop !!!!.
  • Un cop a Sitges baixarem fins la platja a fer-nos la foto de rigor, si ja se que es un pal però desprès bé que us agrada mirar-vos.
  • Esmorzarem al bar de sempre, a L’Era.
  • Amb la panxa ben plena, els més valents iniciarem la tornada, per Begues com l’any passat, aquí la única variació es que agafarem el riu a Sant Andreu per comptes de Palleja..
  • Arribada a Olesa (no puc dir l’hora doncs la ruta es força llarga i podem tenir molts imprevistos).

Dades sortida:
  • Distància: 126Km
  • Desnivell positiu: 3500m.
  • Temps pedalant: 8:45 a un mitja de 14km/h.

dilluns, 23 d’abril del 2012

Sortida 21 de abril de 2012

Intensa sortida per carretera del Senglars que anirem al Soplao... (Xavi la mosca collonera, Paco, Jordi el que plora amb un ull i només fa servir una cama, Pedro Pablo i Dioni)
Varem sortir de Olesa cap allà les 8:10 del mati amb el objectiu de arribar al Pantà de Foix i de fer una distancià d’uns 140km.
Varem decidir de em comptes d’anar directes per Sant Sadurní de fer-ho per Capellades d’aquesta manera tindríem mes o més o menys la distancia desitjada.
Cal destacar com s’enganxa la pujada de Esparraguera a Piera on  varem començar a veure qui esta realment fort i la de Capellades on la mosca i el Paco ens passàvem con si res quan volien pujar una mica el ritme, i com sempre el Jordi darrera d’ells no vagi a ser que perdi pistonada. L’altre pujada destacada va ser a les costes del Garraf on varem posar un ritme força generós i això que ja portàvem una bona estona sobre la bici, per acabar-ho d’adobar i no agafar les rotondes fotudes del Sant Boi i com encara estàvem bé (jajajaja), varem fer la pujadeta de Sant Climent de Llobregat, aquí el Jordi es va posar un coet al cul i va pujar com si res perseguit pel Xavi i el Dioni, seguidament ja varem enfilar cap a Sant Andreu on el Paco i el Xavi van començar a posar un ritme exigent on els del darrera, Pedro Pablo i Dioni aguantaven heroicament, la pujadeta del Congost va començar a carregar les cames i que ja estàvem força tocades desprès del tot el mati pedalant i per últim la carretera de les Carpes  ja es va acabar de rematar encara que a  la pujada del Cementeri encara al Xavi i al Jordi les va quedar tems de defensar-se de un atac de un desconegut que va voler posar-nos a proba.
Total un dia intens de entrenament pel Soplao que ens va deixar força satisfets i també cansats amb 160km de distancia,  5:50h pedalant, una paradeta per esmorzar i dues punxades de neumàtics.
Cada cop el Soplao esta més a prop...
Senglars

dimarts, 10 d’abril del 2012

Sortida fora el 21 d'Abril pel Pedraforca (canvi de dia)

Senglars!!! Atenció canviem el dia d'aquesta sortida, ja us informarem més endavant.

Sembla que la meteo aquest anys s’ha proposat fer-nos la guitza i cada cop que planifiquem alguna cosa, zas o plou o fa vent o fa fred o neva… per tant i donat les nevades que han caigut per el Pedraforca em considerat fer aquesta volta més endavant quan el temps millori una mica més.

Però no us penseu que farem una sortida normaleta... aquest dissabte canvien les rodes gruixudes per les primes i el Paco esta donant-l’hi voltes cap per fer-nos patir una mica. Es tracta d’anar al Pantà de Foix, però no gaire directes, qui vulgui saber més el dissabte tindrà la resta de informació.

______________________________________________________________

Senglars!!!!

Per anar entrenat els “re-soplaos” i com quan estem esmorzant som molt valents, (algú l’hi vindrà ara el mal de ventre)... el altre dia varem pensar de fer una ruta dura, per això d’anar acostumant les cames i la esquena, per el que ens espera al infern Càntabre...

Doncs a proposta de la Laura i el Oscar, si no hi ha cap imprevist, es tracte de marxar a fer una ruta pel Pedraforca el proper 21 de Abril, sortirem de Saldes, passarem per Fórnols (on pararem a menjar alguna cosa), fregarem Gósol i acabarem a Saldes.

La idea es agafar el minin de carretera possible i no hi hauran gaires parades. La ruta serà força dura (aquells que no estigueu en forma es aconsellable que us ho penseu dos cops abans de venir, doncs no hi hauran escapatòries), per fer-vos una idea seran sobre la ruta esta previst de fer-la amb 8h pedalant sense parar (sumeu 3hores de parades varies, dinar, menjar barretes, punxades, etc) amb una mitja de 12km/h, uns 95km amb 2900m de desnivell positiu.

Si us plau aneu dient qui esta interessat en aquesta ruta per tant de organitzar-nos, la propera setmana us diré quina es la organització.





Senglars.