dimecres, 14 de desembre del 2011

Crònica sortida de la Roca 10-12-2011

Doncs allà érem 12+1 Senglars disposats a fer una de les rutes que sempre ens deixen un bon record per entretingudes.

Com no abans de res hem de picar alguna cosa, i per que no tenien prou pa, sinó desprès es passa gana, hi algú anirà dient “no puc”.



Feia una mica de fred a l’hora de sortir i algú potser es va abrigar massa, més tard la veritat es que ens sobrava la meitat de la roba.


La ruta aquest any comença força sense gaires trialeres i amb pujada, en un tres i no res ens troben a Sant Carles que com no tenia que ser d’un altre manera hem de parar a esmorzar, mira que som golafres, alguns mengen de valent, ja feien bé. doncs es esperava la part mes dura i més tècnica.


En trobem força senders de pujada i algun que altre corriol no gaire complicat, trams amb força pista i avorrits, però ens quedava per arribar el millor, després d’arreglar la punxada, va començar la festa senders i corriols a dojo amb un nivell tècnic una mica més exigent, aleshores que es complica el seguiment amb el GPS, no es pot fer tot, estar pel camí i pel la pantalla i tenim algunes confusions que fan alentir la marxa.







Un dels companys te un ensurt i fa un petonet al terrè, per sort res greu, sort que es paleta i més dur que el ciment.

Els corriols segueixen sent espectaculars, tota la emoció a vingut de cop, a més i tenim unes llebres amb ganes de més marxa que fins i en una corriol ens equivoquem i quan els volem avisar ja no hi son, cop de telèfon i a desfer el camí. Els corriols de pujada son força durs i alguns ja ens fallen les forces el grupet queda dividit en dos quan arriben a lloc de baixada amb uns senders força tècnics ens retrobem i arribem tots junts a la Roca.

En resum una ruta amb dues cares i un pel complicada de seguir amb el GPS almenys per a mi.


Per cert no ens varem oblidar de la cerveceta final!!!!

3 comentaris:

Mosquito Navarro ha dit...

¿¿os perdisteis??
¿¿vosotros??

!imposible¡


saludos...

jordi ha dit...

si con um GPS nos perdemos, esta vez con tres....nos equivocamos....que no és lo mismo!

Dani ha dit...

Quina llàstima que estigui lesionat...