dilluns, 23 d’abril del 2012

Sortida 21 de abril de 2012

Intensa sortida per carretera del Senglars que anirem al Soplao... (Xavi la mosca collonera, Paco, Jordi el que plora amb un ull i només fa servir una cama, Pedro Pablo i Dioni)
Varem sortir de Olesa cap allà les 8:10 del mati amb el objectiu de arribar al Pantà de Foix i de fer una distancià d’uns 140km.
Varem decidir de em comptes d’anar directes per Sant Sadurní de fer-ho per Capellades d’aquesta manera tindríem mes o més o menys la distancia desitjada.
Cal destacar com s’enganxa la pujada de Esparraguera a Piera on  varem començar a veure qui esta realment fort i la de Capellades on la mosca i el Paco ens passàvem con si res quan volien pujar una mica el ritme, i com sempre el Jordi darrera d’ells no vagi a ser que perdi pistonada. L’altre pujada destacada va ser a les costes del Garraf on varem posar un ritme força generós i això que ja portàvem una bona estona sobre la bici, per acabar-ho d’adobar i no agafar les rotondes fotudes del Sant Boi i com encara estàvem bé (jajajaja), varem fer la pujadeta de Sant Climent de Llobregat, aquí el Jordi es va posar un coet al cul i va pujar com si res perseguit pel Xavi i el Dioni, seguidament ja varem enfilar cap a Sant Andreu on el Paco i el Xavi van començar a posar un ritme exigent on els del darrera, Pedro Pablo i Dioni aguantaven heroicament, la pujadeta del Congost va començar a carregar les cames i que ja estàvem força tocades desprès del tot el mati pedalant i per últim la carretera de les Carpes  ja es va acabar de rematar encara que a  la pujada del Cementeri encara al Xavi i al Jordi les va quedar tems de defensar-se de un atac de un desconegut que va voler posar-nos a proba.
Total un dia intens de entrenament pel Soplao que ens va deixar força satisfets i també cansats amb 160km de distancia,  5:50h pedalant, una paradeta per esmorzar i dues punxades de neumàtics.
Cada cop el Soplao esta més a prop...
Senglars

3 comentaris:

Mosquito Navarro ha dit...

Ya podéis ir soplando, que se acercan 10.000...

Anònim ha dit...

Cuanta razon tienes Mosquito, yo creo que le llaman los 10.000 de Soplao por la cantidad de bufidos que haremos, jajajaja.

Dioni

Mosquito Navarro ha dit...

Sin duda resoplareis largo y tendido Dioni, pero la gesta ya estara en vuestra saca