dimarts, 10 d’abril del 2012

Sortida fora el 21 d'Abril pel Pedraforca (canvi de dia)

Senglars!!! Atenció canviem el dia d'aquesta sortida, ja us informarem més endavant.

Sembla que la meteo aquest anys s’ha proposat fer-nos la guitza i cada cop que planifiquem alguna cosa, zas o plou o fa vent o fa fred o neva… per tant i donat les nevades que han caigut per el Pedraforca em considerat fer aquesta volta més endavant quan el temps millori una mica més.

Però no us penseu que farem una sortida normaleta... aquest dissabte canvien les rodes gruixudes per les primes i el Paco esta donant-l’hi voltes cap per fer-nos patir una mica. Es tracta d’anar al Pantà de Foix, però no gaire directes, qui vulgui saber més el dissabte tindrà la resta de informació.

______________________________________________________________

Senglars!!!!

Per anar entrenat els “re-soplaos” i com quan estem esmorzant som molt valents, (algú l’hi vindrà ara el mal de ventre)... el altre dia varem pensar de fer una ruta dura, per això d’anar acostumant les cames i la esquena, per el que ens espera al infern Càntabre...

Doncs a proposta de la Laura i el Oscar, si no hi ha cap imprevist, es tracte de marxar a fer una ruta pel Pedraforca el proper 21 de Abril, sortirem de Saldes, passarem per Fórnols (on pararem a menjar alguna cosa), fregarem Gósol i acabarem a Saldes.

La idea es agafar el minin de carretera possible i no hi hauran gaires parades. La ruta serà força dura (aquells que no estigueu en forma es aconsellable que us ho penseu dos cops abans de venir, doncs no hi hauran escapatòries), per fer-vos una idea seran sobre la ruta esta previst de fer-la amb 8h pedalant sense parar (sumeu 3hores de parades varies, dinar, menjar barretes, punxades, etc) amb una mitja de 12km/h, uns 95km amb 2900m de desnivell positiu.

Si us plau aneu dient qui esta interessat en aquesta ruta per tant de organitzar-nos, la propera setmana us diré quina es la organització.





Senglars.

6 comentaris:

jordi ha dit...

M´apunto!

Mosquito Navarro ha dit...

Tela, telita, tela...

oscarlauri ha dit...

I NOSALTRES !!!!!!!!!!!

oscarlauri ha dit...

Ja en tenim ganes !!! Ai Canals la que t'espera !!! :))))

oscarlauri ha dit...

I NOSALTRES !!!!!!!!!!!

Dani ha dit...

Has pintat el tema tant difícil que ja no en tinc ganes... La pròxima que feu per a persones normals m'apunto!