diumenge, 9 de desembre del 2012

Propera sortida 15/12/2012

Doncs bé el proper dissabte 15/12/2012, sembla que aquest cop hi ha més gent amb ganes, anirem a fer una sortida per la Roca. 

Qui vulgui venir aquesta es la planificació.:
·         Sortida d’Olesa a les 7:30 puntualitat Anglesa direcció Terrassa, el lloc de trobada al Dia dels Clossos.
·         Qui vulgui anar-hi directament (com els companys de Terrassa) el lloc de trobada a la Roca serà un aparcament força gran, abans de terra, a prop de un súper que hi ha a la entrada de la Roca. Desitjo que aquest no ens perdem com l’any passat. J
·        Aquest cop així arribem a la Roca (lloc de trobada) sortirem sense cap parada gastronòmica, es a dir no hi ha cafès ni pastetes etc., vingueu amb el desdejuni de casa. Cap allà el kilòmetre 15 farem un desviament de ruta per anar  esmorzar al restaurant Sant Carles, de totes maneres els més golafres que portin barretes per menjar en ruta (d’acord Marià).

·        Un cop acabem la sortida de BTT a qui vulgui podrà fer una cerveseta  o tornar cap a casa, aquest cop no ens quedem a dinar.

Si us plau confirmeu l’assistència per saber més o menys quants hi serem.
Senglars

1 comentari:

Marià ha dit...

He que passa!! sóc el no puc!! bé jo si que vindré el dia 15 de desembre, ja endinyaré el meu fill amb algú per anar al futbol.

Pit i collons