dilluns, 4 de juliol del 2011

Tracks dels volcans - Etapa 2 - Amer / Castellfollit de la roca

Després de que alguns poguessin descansar a Amer, ja que l'hostal esta situat al costat d'una carretera molt sorollosa, baixem a primera hora a esmorzar una mica per a preparar el cos per a la llarga jornada que sembla que es presentava.


Com sempre, hi ha algú que carrega més forces que els altres...


Ens preparem, deixem les maletes i sortim en busca del carrilet per a buscar l'inici de la segona etapa al poble d'Amer.


La ruta comença amb força, llarga i dura pujada a Santa Brígida.



Un cop arribat a dalt, tenim una magnífica vista del poble d'Amer.


Seguim rodant i realitzant alguna trialera on patim diverses caigudes abans d'arribar a Mieres on pararem a prendre una cervesa.




Seguim direcció a Besalú on teníem pensat deixar el track i parar a menjar. Pel camí el nostre company Dioni pateix una caiguda tonta però d'aquelles que fan mal.


Arribem a Besalú i parem a dinar a la primera terrassa que veiem.




Després de dinar fem una revisió de les maquines...



Com podeu veure la cosa prometia així que seguim en busca del track i pensant en els més de 30 kilòmetres que encara quedaven per a Castellfollit de la Roca. La ruta es fa llarga i a més agafem una forta pluja que la complica encara més.




Per fi! Veiem Castellfollit de la Roca!


I com no, abans de que marxessin 4 components cap a casa ja que les dues etapes que quedaven només les faríem el Dioni, el Marià i jo, no us podeu arribar a imaginar la gana que teníem i la quantitat de menjar que vam arribar ingerir.



Com a resum:
Etapa durísima, mes de 80 kilòmetres parant a dinar a Besalú. Plena de trialeres amb molta roca i, a conseqüència d'això, almenys 5 o 6 caigudes ben bones.

1 comentari:

Els Senglars ha dit...

Que no varem dormir pel soroll, me aviat per la calor que feia i més amb la finestra tancada, i això que jo no em movia ni un pel... eh Marià, jajaja, sort que la varem obrir i que el Marià va dormir al terra.... volem MÉSSSSS.

DIONI